• Soundflower förmedlar en kärleksfull stämning med klassiker från sexti och sjuttiotalet, visor men också nyare låtar. Vårt glada scenuttryck återkommer även i backdrop och kläder. Vi kan erbjuda Soundflower som duo med sång, akustisk gitarr och rytminstrument eller växa till skalbart till trio med Keyboard eller fullt band.
  Vi som uppträder i Soundflower har många års erfarenhet av att stå på scen och turnerar land och rike runt och utomlands på små och stora scener.

  Vi har även under många år arbetat med ”Kultur i vården” och spelat och sjungit på olika sjukhus, dagrum mm där vi gärna har en personlig kontakt med alla besökare.
  Vi skapar en skön känsla med livemusik och anpassar efter säsong, miljö och aktivitet.

  Vi har med oss modernt ljudsystem som ger en jämn och fin ljudbild med en snygg design och om så behövs scenbelysning som ger rätt scenkänsla samt trådlösa mikrofoner för tal på festen.
  Med Soundflower som din musikpartner på din fest/tillställning så att du kan sätta fokus på din/er dag och dina gäster.

  Kort om oss:
  Heddan har under åren spelat och sjungit i olika band samt uppträtt som trubadur och vissångare. Han har bland annat tolkat Cornelis visor där många anser att hans röst påminner om originalet. Nu spelar Heddan i Soundflower men även med föreställningen Cornelis & Damerna samt med gruppen Waterloo.

  Camilla startade bandet ”Waterloo” 1996, där hon fortfarande sjunger och turnerar världen över med ” The Show- a tribute to ABBA ” på stora arenor .1999 hade de sitt genombrott i det populära programmet ”Sikta mot stjärnorna”.
  Camilla var även med och startade upp Cirkus Cirkör och medvekade som sångerska under föreställningarna. Camilla sjunger även med föreställningen Cornelis & Damerna och i Soundflower.

  Vi har alltid med oss ljudsystem för upp till 150 personer samt ljus i de fallen de efterfrågas.

  Musiken gör att ni minns er dag

  Från Vigsel till nattsudd- Vi hjälper till med all musik på er fest så att ni kan lägga hela ert fokus på er dag och era gäster. Vi skapar en skön loungekänsla med livemusik sen kan vi öka tempot med inspelad musik och bli er musikvärd för kvällen. Vi skräddarsyr en paketlösning för er. Vi står för livemusik, DJ, ljud/ljus-system samt mikrofoner till eventuella talare.