Hoppa till innehåll

CoD om oss

IMG_2068
1
8
999
IMG_2065
IMG_2067
77
previous arrow
next arrow

Anders ” Heddan ” Hedin
Gitarr, Sång och produktion

Heddan har under åren spelat och sjungit i olika band samt uppträtt som trubadur och vissångare. Han har bland annat tolkat Cornelis visor där många anser att hans röst påminner om orginalet. Nu spelar Heddan i Soundflower, Cornelis & Damerna samt med gruppen Waterloo.Camilla Dahlin

Sång/artist och produktion

Camilla startade bandet ” Waterloo ” 1996 , där hon fortfarande sjunger och turnerar världen över med ” The Show- a tribute to ABBA ” på stora arenor .1999 hade de sitt genombrott i det populära programmet ”Sikta mot stjärnorna”.
Camilla var med och startade upp Cirkus Cirkör och medverkade även om sångerska under föreställningarna.


Liselott Almroth

Keyboard,Körer

Liselott har ett gediget musikaliskt förflutet som sångpedagog, ensemble och songwriting med examen från Stockholms Musikpedagogiska institut 2004.

Jonas Almroth fd Gunnarsson
Kontrabas, kör

Mycket rutinerad basist som turnerat världen runt som även undervisar. Spelar både el och kontrabas

Mikael Wikman
Trummor

Mikael har framträtt med en rad olika artister, band, orkestrar i en mängd olika musikstilar och genrer. Förutom att turnera så undervisar han och gör en hel del inspelningar i den egna studion med låtskrivare, musiker och producenter från Sverige, England, Norge och USA.

Lina Lövstrand
Sax,Flöjt, keyboard, Kör

Lina är en högskoleutbildad musiker som med sin genre- och instrumentbredd spelar sax, flöjt, keyboard och körar inom jazz, pop, visa och klassisk musik. Hon driver egna projekt så som barnföreställningen Spunk Funk och storbandet Immanuel Big Band och turnerar och frilansar både utomlands och i Sverige.

X