• Soundflower förmedlar en positiv och kärleksfull stämning där vi blandar visor, jazz och pop. Soundflower är en duo med sång, akustisk gitarr och rytminstrument. Vi som uppträder i Soundflower har många års erfarenhet av att stå på scen och turnerar land och rike runt och utomlands på små och stora scener.

  Vi har alltid med oss professionellt ljudsystem som ger en jämn och fin ljudbild med en snygg design och om så behövs scenbelysning som ger rätt scenkänsla.

  Vi har även under många år arbetat med ”Kultur i vården” och spelat och sjungit på olika sjukhus, dagrum mm där vi har en personlig kontakt med alla besökare.

  Kort om oss:
  Heddan har under åren spelat och sjungit i olika band samt uppträtt som trubadur och vissångare. Han har bland annat tolkat Cornelis visor där många anser att hans röst påminner om originalet. Nu spelar Heddan i Soundflower men även med föreställningen Cornelis & Damerna samt med gruppen Waterloo där han turnerat internationellt i USA och Sydamerika.

  Camilla startade bandet ”Waterloo” 1996, där hon fortfarande sjunger och turnerar världen över med ” The Show- a tribute to ABBA ” på stora arenor .1999 hade de sitt genombrott i det populära programmet ”Sikta mot stjärnorna”. Camilla var även med och startade upp Cirkus Cirkör och medvekade som sångerska under föreställningarna. Camilla sjunger även med föreställningen Cornelis & Damerna och i Soundflower.

  Bröllop- Musiken gör att ni minns er dag

  Från Vigsel till nattsudd- Vi hjälper till med all musik på er fest så att ni kan lägga hela ert fokus på er dag och era gäster. Vi skapar en skön loungekänsla med livemusik sen kan vi öka tempot med inspelad musik och bli er musikvärd för kvällen. Vi skräddarsyr en paketlösning för er. Vi står för livemusik, DJ, ljud/ljus-system samt mikrofoner till eventuella talare.